Следвайте Гласове в ТелеграмЕрата на В момента всички оператори са заети“

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЕрата на В момента всички оператори са заети“
Коментари Харесай

Софийска вода: Следим всички ВиК ремонти в София в реално време през виртуален инфо център

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Ерата на „ В момента всички оператори са заети “ завършва с нова цифровизирана карта, където ревизираме непосредствено за какво няма вода, какво е качество на водата вкъщи или подаваме сигнал за теч 

Софийска вода, част от интернационалната група на Веолия пусна на уеб страницата си нова Географска информационна система основана интерактивна карта, която отразява в действително време всички настоящи и планувани ремонтни действия, точните граници на засегнатите региони, статус на осъществяване и предстоящ час за привършване. 

В обособена категория е налична информация за качеството на питейната вода по квартали с оповестени настоящи лабораторни разбори за месеца. Анализите се отнасят за общо 87 точки за мониторинг, ситуирани във всички елементи на столицата. Така когато и да е софиянци и посетители на столицата имат достъп до качеството на водата в който и да е квартал. Обобщената информация е резултат от всекидневния мониторинг на „ Софийска вода “, част от групата Веолия, чийто изпитвателен лабораторен комплекс всяка година взима към 2 000 контролни проби от пунктовете за мониторинг по водопроводната мрежа при консуматорите. От тях сдружението организира близо 40 000 лабораторни проби за разбори. 

Обновената интерактивната карта на сдружението дава опция и непосредствено да сигнализираме онлайн за теч или друга неправда по водопроводната  и канализационната мрежа. Сигналът се записва непосредствено в Хъбгрейда на сдружението, след което експлоатационните екипи ревизират и провеждат отстраняването казуса. Междувременно подателите могат да наблюдават статуса на сигнала си на всеки стадий от напредването му. 

Модернизирането на виртуалния информативен център на столичния ВиК оператор е съпроводено и с следващата видео-инструкция, част от поредицата „ Съветите на Софийска вода “

 

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР